Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Engelska klubbarna vill låna in Kulusevski

Sillybloggen 2021-12-05 09:13

Juventus tog in en ny tränare i form av Max Allegri i somras. Sedan dess har Dejan Kulusevski ofta fått stå åt sidan och har spenderat mycket tid på bänken. Det har därför ryktats friskt om den unge svensken, som ser ut att kunna lämna klubben i vinter. Enligt uppgifter kan Juve tänka sig att släppa honom, Kulusevski själv är öppen för att lämna och det finns intresse från andra klubbar.

Två av dem de ryktats mest om är de engelska giganterna Arsenal och Tottenham. Enligt Calcio Mercato är de båda klubbarna i samtal med Kulusevskis agent. Men det finns en hake, menar sajten. Juventus betalade 450 miljoner kronor när de köpte 21-åringen från Atalanta. Nu kan de tänka sig att släppa honom för runt 350 miljoner kronor, vilket är mer än Tottenham eller Arseanl är beredda att betala.

Det klubbarna för tillfället uppges vara intresserade av är att låna in Kulusevski, med en köpoption i kontraktet.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto