Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Manchester United vill värva från konkurrent

Sillybloggen 2021-12-06 07:54

Skotten John McGinn, 27, kom till Aston Villa från Hibernian under 2018 och har under den här säsongen imponerat med tre mål och två assist på 14 matcher i Premier League. 27-åringen har ett långt avtal till sommaren 2025, men kan möjligen lämna tidigare än så.

Den engelska tidningen The Sun uppger att Manchester United är intresserat av att köpa loss McGinn. Flera United-spelare – Paul Pogba, Jesse Lingard och Donny van de Beek – uppges kunna lämna framöver, vilket gör att United sägs leta efter mittfältare.

En värvning av McGinn uppges samtidigt inte vara billig, då Aston Villa rapporteras vilja ha runt 50 miljoner pund, drygt 606 miljoner kronor. McGinn har, totalt sett, gjort nio mål och elva assist på 79 framträdanden i Premier League.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto