Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Premier League-klubbar följer Amoo

Sillybloggen 2021-12-06 10:00

Hammarby-talangen Akinkunmi Amoo, 19, imponerade i år med nio mål och sex assist på 29 framträdanden, varav 21 från start, i allsvenskan. Amoo sitter på ett långt kontrakt med Bajen, men ännu är det oklart om han blir kvar i klubben till nästa säsong.

Nigerianska Complete Sport uppgav nyligen att Borussia Dortmund, Leicester City och Valencia visar intresse för talangen, samtidigt som det även tidigare publicerats uppgifter om att Ajax följer nigerianen noggrant. Expressen har även skrivit att Club Brügge vill köpa loss Amoo och att Hammarby vill ha mer än 50 miljoner kronor vid en försäljning.

Nu skriver den engelska tidningen The Sun att Premier League-klubbar står i kö för Amoo, men att klubbarna kan behöva vänta på att värva spelaren. Anledningen sägs vara att Amoos chanser till arbetstillstånd just nu är små i England, då han ännu inte spelat med Nigerias A-landslag. Det försvårar därmed en möjlig flytt till Premier League redan i januari nästa år.

ANNONS

Amoo kom till Hammarby från Sido’s FC under 2020.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto