Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Varberg-mittfältare lämnar för norsk klubb

Sillybloggen

Keanin Ayer, 21, har haft det tufft att ta en plats i allsvenska Varbergs Bois under säsongen. Sydafrikanen har bara fått tre kortare inhopp i serien och mestadels varit helt utanför matchtrupperna.

Enligt uppgifter till Hallands Nyheter är mittfältaren nu klar för norska Sandefjord, som ligger på nionde plats i Eliteserien inför sista omgången av Norges högstaliga. Ayer provspelade med Sandefjord för några veckor sedan och ska ha spelat till sig ett kontrakt med klubben.

För Varbergs tränarstab har det varit känt sedan länge att Ayer vill bort.

– Han tackade nej till en förlängning i somras, och sa att han ville till en ny miljö. Det hänger ihop med vilken position han vill spela på, här har han mest fått spela ytter men han vill själv helst spela centralt på mittfältet, säger manager Joakim Persson till HN.

Annons

– Vi ville gärna ha honom kvar hos oss men allting blir inte alltid som man vill.

Persson vill inte spekulera i uppgifterna om Sandefjord.

Keanin Ayer kom till Varberg sommaren 2018 och var given 2019 när laget tog sig upp från superettan till allsvenskan. Den här säsongen slutade hallänningarna på tionde plats i allsvenskan.

Publicerad 2021-12-06 17:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto