Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Felix överväger att lämna Atlético Madrid

Sillybloggen 2021-12-07 12:49

Supertalangen Joao Felix, 22, anslöt till Atlético Madrid från Benfica under sommaren 2019 för runt 1,3 miljarder kronor och skrev på ett kontrakt till sommaren 2026, men har sedan dess inte fått ut sin fulla potential i den spanska storklubben. I höst är 22-åringen noterad för ett mål och två assist på tolv framträdanden med Atlético Madrid.

Nu uppger den spanska tidningen AS att Felix dagar i Atlético kan vara räknade. Tidningen skriver Felix spelstil inte passar in i tränaren Diego Simeones spelsätt, vilket gör att spelaren överväger att lämna storklubben. Atlético uppges dock i sin tur inte vilja sälja för mindre än vad klubben betalade för spelaren för två och ett halvt år sedan.

Felix har totalt sett gjort 14 mål och åtta assist på 66 matcher i La Liga.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto