Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Wijnaldum kan återvända till Premier League

Sillybloggen

Georginio Wijnaldum, 31, lämnade i somras Liverpool för PSG och har sedan dess haft det lite tufft i Frankrike. Den franska tidningen L’Equipe skrev i slutet av oktober att 31-åringen vid den tidpunkten var utfryst av flera sydamerikanska spelare på grund av konkurrenssituationen i laget. Wijnaldum konkurrerar bland annat med argentinaren Leandro Paredes om en startplats och flera sydamerikanska spelare uppgavs då hellre vilja spela ihop med Paredes.

Nu uppger den spanska tidningen AS att Wijnaldum kan vara på väg tillbaka till Premier League. Enligt tidningen skulle nederländaren i varje fall vara öppen för en comeback i England i januari. Ett alternativ för nederländaren sägs vara Newcastle, där han även har en bakgrund.

Wijnaldum kom till Newcastle under 2015 och gjorde sedan en säsong med klubben innan han lämnade för Liverpool. I dagsläget har han kontrakt med PSG till sommaren 2024.

Wijnaldum är i höst noterad för tre mål och en assist på 20 framträdanden.

Annons
Publicerad 2021-12-08 16:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto