Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Chelsea uppges ha identifierat Rüdigers ersättare - vill värva från konkurrent

Sillybloggen

Antonio Rüdiger, Andreas Christensen och Cesar Azpilicueta har utgående kontrakt med Chelsea. Samtliga i trion har kopplats ihop med både Barcelona och Real Madrid under hösten, för hittills har Londonklubben inte lyckats förlänga mittbackarnas kontrakt.

Enligt uppgifter i brittisk media är Antonio Rüdiger den som ligger längst ifrån en kontraktsförlängning, och nu uppges Thomas Tuchel och den sportsliga ledningen ha börjat leta efter en ersättare till mittbacken. Goal rapporterar att Chelsea har identifierat Leicester-backen Wesley Fofana, 20, som det bästa alternativet på marknaden.

Londonklubben ska enligt uppgifterna vara angelägen om att värva 20-åringen, som har imponerat stort i Premier League sedan han värvades från Saint-Etienne sommaren 2020. Fofanas kontrakt med Leicester sträcker sig dock till 2025, vilket tyder på att Chelsea kan behöva öppna plånboken rejält för att knyta till sig mittbackstalangen.

ANNONS

Wesley Fofana har dragits med skadebekymmer under årets säsong men noterades för 38 matcher i Leicester-tröjan ifjol.

Publicerad 2021-12-11 12:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto