Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sirius succéspelare kan säljas i vinter: "Det kan bli så"

Sillybloggen

Mittfältaren Moustafa Zeidan värvades till Sirius i somras och fick sitt stora genombrott under den allsvenska hösten. För det belönades 23-åringen med en plats i Janne Anderssons trupp till januariturnén, som dock blev inställd på grund av den ökade smittspridningen.

I lokaltidningen UNT:s podcast “Are you Sirius?” medger Sirius tränare Daniel Bäckström att Zeidan kan lämna klubben redan efter ett halvår.

– Jag räknar med att det kan bli så. Är jag rädd för det? Nej. Blir vi av med honom så blir det att en annan klubb köper honom och då ska vi ha pengar som gör att vi kan plocka in en ersättare och bygga vår klubb. Att vi har en spelare i Sirius som tas ut i A-landslaget är enbart positivt och skulle en klubb högre upp i hierarkin vilja köpa en av våra spelare så är det enbart positivt. Det innebär att vi gör något som är bra, vi kan återinvestera det, lägga någon miljon i akademin och någon miljon på banken. Det är så vi bygger en klubb, säger Bäckström i podcasten.

ANNONS

Zeidan anslöt till Sirius från Jönköpings Södra under sommaren och skrev då på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2024. I år gjorde han tre mål och en assist på 20 allsvenska framträdanden (varav 17 starter).

Publicerad 2021-12-18 10:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto