Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Eriksen tackar nej till att vända hem - riktar blicken mot Premier League

Sillybloggen

Christian Eriksen, 29, opererade in en hjärtstartare efter att ha kollapsat i EM-premiären med Danmark i somras. Regelverket i italienska Serie A hindrar spelare från att spela med hjärtstartare, vilket ledde till att Inter sa upp kontraktet med Eriksen under gårdagen.

Eriksen drömmer fortfarande om att fortsätta spelarkarriären, vilket han hälsat via sin agent Martin Schoots. Men de som hoppas på att se mittfältaren återvända till den danska fotbollen ser ut att få vänta ett tag till, enligt Gazzetta dello Sport.

Den italienska tidningen uppger att både Odense (Eriksens tidigare klubb) och FC Köpenhamn visat intresse för den danske landslagsstjärnan, men lägger också till att Eriksen inte är redo att vända hem till Danmark riktigt än.

I stället riktar Eriksen blicken mot Nederländerna och England, där han tidigare spelat för Ajax respektive Tottenham. Gazzettan skriver dock inte att det nödvändigtvis är någon av de två klubbarna Eriksen är intresserad av.

Annons
Publicerad 2021-12-18 13:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto