Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ny klubb ger sig in i racet på Ekdal - ger FCK och Dif konkurrens

Sillybloggen

Albin Ekdals framtid har varit ett omskrivet ämne i dansk, svensk och italiensk media de senaste veckorna.

Den danska tidningen BT rapporterade innan jul att storklubben FC Köpenhamn är mycket intresserat av den svenske landslagsmittfältaren, som till vardags spelar i Serie A-laget Sampdoria. FCK ska vara villigt att ta till stora medel för att värva hem Ekdal till Skandinavien – och de vill helst göra det i vinter.

Men Köpenhamn är inte de enda som varit intresserat. Allsvenska Djurgården har också ett bekräftat intresse i mittfältaren, som själv öppet pratat om att det vore hans dröm att avsluta karriären i Djurgården. Dels eftersom 32-åringen är en supporter till klubben, dels för att han har sin lillebror Hjalmar Ekdal där.

Annons

Nu har även en tredje klubb gett sig in i bilden. Enligt den italienska tidningen Gazzetta dello Sport är Sampdorias Serie A-konkurrent Udinese intresserat av Ekdal. Han nämns som ett av två alternativ Friuliklubben tittar på för att förstärka sitt mittfält, tillsammans med Hellas Veronas Daniel Bessa. Men än så länge verkar det bara vara att klubben utvärderar sina alternativ.

Ekdal har kontrakt med Sampdoria till och med 2022. Hittills har han gjort 16 ligamatcher för klubben den här säsongen.

Publicerad 2021-12-29 13:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto