Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Italienskt intresse för Wålemark

Sillybloggen

Patrik Wålemark bjöd på ett fint 2021, där han imponerade såväl i BK Häcken som i U21-landslaget. Det har därför talats om att talangen kommer ta nästa steg och Hisingsklubben förväntar sig kunna sälja honom för en rekordsumma. Redan i höstas rapporterades det om intresse från italienska klubbar, vilket verka leva kvar även nu när fönstret öppnat.

Enligt Il Secolo XIX är Genoa och Sampdoria intresserade av svensken. Sajten har varit i kontakt med Wålemarks agent Fredrik Risp, som inte vill prata om enskilda klubbar.

– Jag föredrar att inte nämna några namn men jag kan bekräfta att några klubbar i Serie A följt Wålemark de senaste månaderna, säger han enligt sajten.

Han får även en fråga om prislappen på 20-åringen.

– Jag tror inte Häcken säljer honom för mindre än tre-fyra miljoner euro, säger han och menar att en flytt till sommaren kan vara aktuell.

Tidigare under hösten rapporterade GP att Häcken har förhoppningar på en övergångssumma på över 60 miljoner kronor, vilket motsvarar 6 miljoner euro.

ANNONS
Publicerad 2022-01-04 07:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto