Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Estländsk landslagsforward högaktuell för Blåvitt

Sillybloggen

Robin Söder har lämnat IFK Göteborg och klubben letar för tillfället efter en ersättare på forwardspositionen. Nu kommer uppgifter som tyder på att Blåvitt har identifierat en potentiell lekkamrat till Marcus Berg.

Det är GT som hävdar att Blåvitt är nära att göra klart med Erik Sorga, 22, från MLS-klubben DC United. Den 22-årige forwarden är för tillfället utlånad till VVV-Venlo i den nederländska andraligan, där han har noterats för tre mål på elva ligamatcher.

Erik Sorga, som har meriter från spel med Estlands landslag, har kontrakt med DC United till december 2022 – men uppges nu alltså vara på väg till allsvenskan och IFK Göteborg. Enligt GT:s uppgifter arbetar Blåvitt “intensivt” för att göra klart med 22-åringen inom kort.

Sorga har gjort fyra mål på 15 landskamper.

ANNONS
Publicerad 2022-01-06 17:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto