Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ribéry erbjuden till brasiliansk klubb: "Visste inte ens att han spelar fortfarande"

Sillybloggen

Franck Ribéry, 38, för numera en förhållandevis anonym tillvaro efter storhetstiden i Bayern München mellan 2007 och 2019. Den franske ytterforwarden spelar i nuläget för Serie A-jumbon Salernitana, där han spelat tolv ligamatcher den här säsongen.

Ribéry sitter på ett utgående kontrakt med Salernitana och har redan nu erbjudits till den brasilianska klubben Ceara SC. Detta enligt Cearas president Robinson de Castro, som dock inte verkar ha någon vidare koll på Ribérys förehavanden.

– De (Salernitana) ringde mig i år och erbjöd mig chansen att värva Ribéry. Jag visste inte ens att han spelar fortfarande, säger de Castro enligt Globo Esporte, vilka Football-Italia hänvisar till.

Det var i september 2021 som Ribéry anslöt till Salernitana på fri transfer efter två år i Fiorentina. Fransmannen är framför allt förknippad med sina år i Bayern München och samarbetet med radarpartern Arjen Robben.

Annons
Publicerad 2022-01-08 22:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto