Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal intresserat av Blackstenius

Sillybloggen

Den svenska landslagsstjärnan Stina Blackstenius, 25, står i nuläget utan klubb efter att hennes kontrakt med BK Häcken löpt ut. Med sina 17 mål och åtta assist i damallsvenskan i fjol jagas forwarden nu av engelska toppklubbar.

Brittiska BBC rapporterade kort före nyår att Manchester United är nära att värva Blackstenius, men nu kan de få konkurrens från annat håll i England. BBC-journalisten Emma Sanders rapporterar under lördagen att Arsenal, som tränas av Jonas Eidevall, visar intresse för Blackstenius.

– Det finns många bra spelare som kan passa in hos oss, men ni behöver vara nyfikna och tålmodiga innan vi kan avslöja någonting. Förhoppningsvis kommer vi ha nyheter (att presentera) de kommande veckorna, säger Eidevall till Arsenal-bloggen Arseblog.

The Athletic rapporterar att även Tottenham länkats ihop med Blackstenius den senaste tiden. Transferfönstret i Women’s Super League är öppet fram till den 28 januari.

Annons
Publicerad 2022-01-08 18:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto