Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Kulusevski kan bli en del av en bytesaffär

Sillybloggen 2022-01-09 13:23

Juventus-svensken Dejan Kulusevski, 21, har fått varierat med speltid den här säsongen och är noterad för ett mål och tre assist på 22 framträdanden. Under senaste tiden har han i stället kopplats ihop med en flytt från Turin-klubben till bland annat Arsenal och Tottenham.

Nu uppger Calciomercato att Juventus är intresserat av Tottenhams engelske mittback Japhet Tanganga, 22, som värderas till 25 miljoner euro, drygt 257 miljoner kronor. Uppgifterna gör gällande att det därmed kan bli en bytesaffär – Kulusevski mot Tanganga. I sådana fall sägs dock Juventus även vilja ha 20 miljoner euro, drygt 206 miljoner kronor för att gå med på affären – alternativt 30-35 miljoner euro, drygt 309-314 miljoner kronor vid en Kulusevski-försäljning.

Milan rapporteras i sin tur också vara intresserat av Tanganga, men klubbarnas samtal sägs vara på is med anledning av att Milan inte vill möta Tottenhams prislapp.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto