Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal intresserat av Tielemans

Sillybloggen

Arsenal rapporteras vara ute efter en eller flera mittfältare och har, enligt Goal, tagit kontakt med Juventus om att låna den brasilianske mittfältaren Arthur över resten av säsongen.

Nu uppger även Goal att Arsenal är intresserat av Leicester Citys belgiske mittfältare Youri Tielemans, 24, som har 18 månader kvar på sitt kontrakt. Arsenal sägs fört samtal med belgarens agent och uppges positionera sig för att försöka värva spelaren i sommar.

Leicester uppges i sin tur inte vilja släppa Tielemans i vinter, då klubben fortsatt hoppas på att att övertyga spelaren om en förlängning. Tielemans sägs samtidigt inte vara intresserad av det.

Tielemans kom till Leicester från Monaco under 2019, först på lån och sedan permanent. 24-åringen är den här säsongen noterad för sex mål och tre assist på 23 framträdanden. Han har även gjort fyra mål på 47 A-landskamper med Belgien.

Annons

Publicerad 2022-01-12 23:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto