Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Stort intresse för Pekings floppvärvning

Sillybloggen 2022-01-13 07:23

Tidigare i veckan meddelade IFK Norrköping att man bryter kontraktet med den 20-årige isländske backen Finnur Tómas Pálmason, som anslöt till klubben i fjol men blev utlånad till Knattspyrnufélag Reykjavíkur direkt. Islänningen hann därmed inte noteras för någon allsvensk match med Peking.

Nu rapporterar isländska Fotbolti.net att intresset är stort för mittbacken i hemlandet. Enligt uppgifterna ska flera klubbar ha visat intresse för 20-åringen, bland annat KR. Klubben som Pálmason var utlånad till förra säsongen.

– Vi hoppas kunna förhandla med honom så snart som möjligt och slutföra det. Han är nu upptagen med landslaget, men vi hoppas att han blir kvar hos oss, säger KR-tränaren Rúnar Kristinsson till Fotbolti.

Enligt sajten jagas Pálmason även av isländska Vikingur.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto