Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Manchester United intresserat av Simone Inzaghi

Sillybloggen 2022-01-14 07:58

Att det skulle bli svårt att ersätta Antonio Conte efter fjolårets Scudetto var det nog många som trodde. Flera frågetecken fanns därmed när Inter presenterade Simone Inzaghi, hämtad från Lazio, som ny huvudtränare inför säsongen.

Men några frågetecken kring italienaren finns det knappast längre. Inter toppar nämligen Serie A efter 20 omgångar och har tagit sig vidare till åttondelsfinal i Champions League under Inzaghis ledning.

Inter uppges nu vilja förlänga succétränarens kontrakt till 2025, men Milanoklubben är inte ensam om beundra sin tränare. Nu rapporterar nämligen italienska Corriere dello Sport att både Manchester United och Atlético Madrid är intresserat av att försöka locka till sig Simone Inzaghi i januari.

Sedan tidigare är det känt att Manchester United ska anställa en ny huvudtränare i sommar då interimtränaren Ralf Rangnick ska bli konsult i klubben.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto