Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Sjevtjenko riskerar att få sparken - efter två månader

Sillybloggen

Det var i början av november som Andrij Sjevtjenko, tidigare förbundskapten för Ukraina, tog över Genoma efter att Davide Ballardini fått sparken.

Genoa låg då på 17:e plats i Serie A-tabellen, men effekten av tränarbytet har uteblivit. Sjevtjenko har nu basat över laget i drygt två månader men har ännu inte lyckats vinna någon match i ligaspelet. Facit så här långt är tre kryss och sex förluster på nio matcher, dessutom förlorade Genoa med 3-1 borta mot Milan i Coppa Italia i går, torsdag.

Nu rapporterar italienska La Repubblica att Andrij Sjevtjenko riskerar att få sparken redan nu. Tuttomercatoweb hävdar att Genoa överväger att ersätta ukrainaren med Rudi Garcia. Den tidigare Roma-tränaren fick lämna franska Lyon förra året och har stått utan uppdrag sedan dess.

Annons

Även Bruno Labbadia, som tidigare har tränat Albin Ekdal i Hamburg, har pekats ut som en potentiell kandidat till tränarjobbet.

Publicerad 2022-01-14 07:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto