Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Juventus jagar prisad forward

Sillybloggen

Juventus riskerar att tappa Alvaro Morata i januari och Paulo Dybala i sommar. Det innebär att Turinklubben är ute efter ersättare till dem. Efter att ha länkats samman med både Paris Saint-Germains Mauro Icardi och Arsenals Pierre-Emmerick Aubameyang verkar Juventus nu valt ett annat spår.

Enligt italienska CalcioMercato har klubben identifierat Zenit Sankt Petersburgs iranske anfallare Sardar Azmoun, 27, som en potentiell värvning. Sajten rapporterar att Juve ännu inte öppnat förhandlingar med Zenit om Azmoun, vars kontrakt går ut i sommar, men att tränaren Massimiliano Allegri är ett stort fan av anfallaren och att de kan komma att buda på honom snart.

En del kommer också att bero på Lyon, som varit i långt gångna förhandlingar med Azmoun i flera veckor utan framgång. De är överens med spelaren men har inte kommit överens med Zenit, och fick ett bud om 30 miljoner kronor nekat tidigare i januari.

Annons

Azmoun kom till Zenit 2019 från FC Rostov och har sedan gjort succé i den ryska storklubben. 2019 vann han skytteligan direkt och 2021 kom han tvåa i skytteligan, men utsågs till årets spelare i Ryssland. Utöver individuella priser så har Azmoun vunnit tre ligatitlar med Zenit, två ryska supercup-titlar och en rysk cuptitel.

Publicerad 2022-01-15 15:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto