Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Eriksen återvänder till PL - blir klart nästa vecka

Sillybloggen

Christian Eriksen är klubblös sedan han i december bröt sitt kontrakt med Inter. Han släpptes av den italienska klubben på grund av att han efter att ha drabbats av ett hjärtstopp under EM opererade in en hjärtstartare. Den gör att dansken inte längre tillåts utöva elitidrott i Italien.

Nu verkar han snart ha gjort klart med en ny klubb. Eriksen kommer enligt Sunday Times återvända till Premier League. Flera klubbar har visat intresse och förhoppningen är att hon kommer ha gjort klart med en av dem i slutet av nästa vecka.

Eriksens agent Martin Schoots har tidigare sagt att Eriksen och familjen gärna skulle återvända till England, då de trivdes väldigt bra när han tillhörde Tottenham. Spurs är en av de klubbar som de ryktats mest om, dels på grund av historiken, dels då tränaren Antonio Conte känner Eriksen sedan deras tid i Inter. Enligt sajten football.london är Tottenham dock inte en av de klubbar som jagar dansken.

Annons
Publicerad 2022-01-16 18:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto