Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky Sports: Rooney aktuell för Everton

Sillybloggen

Efter bara sju månader i klubben fick Rafa Benitez sparken av Everton i söndags. Detta efter en höstsäsong fylld av svaga prestationer och dåliga resultat.

Nu är Merseyside-klubben på jakt efter en ersättare. Tidigare har Belgiens förbundskapten Roberto Martinez samt Brighton-tränaren Graham Potter bollats upp som tänkbara alternativ, men nu rapporterar Sky Sports att Everton ha bestämt sig för att satsa på en gammal spelare.

Enligt uppgifterna förväntas Everton inom kort ta kontakt med Derby för att be om tillåtelse att förhandla med Wayne Rooney. Derby är för tillfället nästjumbo i Championship och slåss för nytt kontrakt, det är därmed oklart huruvida klubben kommer att gå med på att släppa sin huvudtränare mitt under pågående säsong.

Tidigare under dagen rapporterade Sky Sports även att Frank Lampard, som har varit klubblös sedan han fick sparken av Chelsea förra säsongen, förväntas intervjuas för rollen som ny Everton-tränare.

Annons

Wayne Rooney slog igenom i Everton säsongen 2002/2003 innan han såldes till Manchester United sommaren 2004.

Publicerad 2022-01-18 16:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto