Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Sampdoria lånar mittfältare - kan öppna för Ekdal-flytt

Sillybloggen

Enligt uppgifter i både dansk och italiensk media vill FC Köpenhamn värva Albin Ekdal, 32, från Sampdoria. FCK uppges ha fått två bud på omkring fem miljoner kronor nekade av Serie A-klubben, men enligt Gazzetta dello Sport förbereder den danska storklubben ett nytt bud på 32-åringen.

Sampdorias sportchef Daniele Faggiano har dock tidigare varit tydlig med att klubben vill behålla Albin Ekdal i klubben.

– Ekdal stannar utan tvekan. Han är en väldigt viktig spelare för Sampdoria, även om han inte startar varje match, sa Faggiano till Tuttomercatoweb för drygt en vecka sedan.

Nu rapporterar The Guardian-journalisten och transferexperten Fabrizio Romano att Inter-mittfältaren Stefano Sensi är på väg att bli utlånad till Sampdoria resten av säsongen. Enligt uppgifterna ska klubbarna vara överens och en övergången förväntas bli klar senare i veckan.

Ett lån som kan öppna för att Albin Ekdal kan komma att lämna Serie A-klubben, då alternativen på det centrala mittfältet i Sampdoria blir fler.

Annons
Publicerad 2022-01-18 15:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto