Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Agenten på plats i London - Arsenal "trycker på" för Arthur-värvning

Sillybloggen

Arthur, 25, har haft svårt att ta en ordinarie startplats i Juventus och står endast noterad för åtta ligamatcher den här säsongen. Senaste tiden har brassen ryktats vara på väg bort från Turinklubben, och nu kommer uppgifter som tyder på att en lösning börjar närma sig.

Det är The Guardian-journalisten och transferexperten Fabrizio Romano som rapporterar att Arsenal fortsatt är intresserat av att låna Arthur resten av säsongen. Enligt uppgifterna ska 25-åringens agent ha varit på plats i London under onsdagen för att träffa Arsenals sportsliga ledning.

Mikel Arteta uppges nu försöka “trycka på” för att knyta mittfältaren till sig innan övergångsfönstret stänger. Ett låneerbjudande för sex månader ska finnas på bordet, men enligt Sky Sport Italia vill Juventus låna ut Arthur i 18 månader.

Arthur värvades till Juventus från Barcelona under sommaren 2020.

ANNONS
Publicerad 2022-01-19 21:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto