Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Colak blir kvar i PAOK

Sillybloggen

PAOK:s anfallare Kasper Swiderski uppges vara klar för en flytt till MLS och Charlotte FC. Det innebär att klubben behöver förstärkning på de offensiva positionerna jämfört med under hösten – men enligt den grekiska journalisten Giannis Chorianopoulos kan de hitta ersättaren internt.

Han rapporterar att Antonio Colak, som under förra säsongen var utlånad till Malmö FF, kommer bli kvar i PAOK som det ser ut just nu. MFF har ännu inte kommit med ett erbjudande som möter den grekiska klubbens krav.

Det har tidigare rapporterats om intresse även från Dynamo Kiev men enligt Chorianpoulos har de ännu inte kommit med något konkret till PAOK.

I avtalet mellan PAOK och Malmö FF fanns det en utköpsklausul på 30 miljoner kronor. En prislapp som MFF inte har uppgetts vara beredd att betala. När avtalet löpte ut försvann även klausulen men förhandlingarna mellan parterna har fortgått även sedan kroaten återvände till Grekland.

ANNONS

Colak gjorde 14 mål i allsvenskan för MFF under 2021 och var även en viktig kugge i laget under Europaspelet.

Publicerad 2022-01-20 14:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto