Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Love har skrivit på för Midtjylland

Sillybloggen

Den brasilianske anfallaren Vágner Love, 37, är inte längre klubblös utan kan nu titulera sig FC-Midtjylland-spelare, uppger BT på torsdagseftermiddagen. Spelaren har skrivit på ett sexmånaderskontrakt med den danska klubben utan någon form av förlängningsklausul.

Under söndagen skrev brasilianska Globo att Love anlänt till Danmark för att gå igenom en läkarundersökning och sedan ansluta till ligaledande klubben Midtjylland. Enligt BT kommer 37-åringen presenteras av klubben under torsdagen.

Enligt den danska tidningen har landsmannen Evander uppmanat Love att ansluta till truppen. Dessutom är Evanders pappa anfallarens agent.

Innan Love blev klubblös spelade han för det Kazakstanska laget FC Kairat, och har innan dess spelat för CSKA Moska, Flamengo, Corinthians, Monaco och Besiktas. För det brasilianska landslaget har han spelat 25 landskamper.

ANNONS
Publicerad 2022-01-20 14:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto