Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Norlings orosmoln: "Det snackas lite för mycket"

Sillybloggen

IFK Norrköping slutade sjua i allsvenskan i fjol och vill utmana om topplaceringarna på allvar i år. Då oroar sig chefstränaren Rikard Norling över att tre nyckelspelare kan lämna “Peking” inför säsongen.

De som framför allt är aktuella för en flytt är skyttekungen Samuel Adegbenro, 26, samt mittfältarna Ishaq Abdulrazak, 19, och Alexander Fransson, 27. Detta enligt Norrköpings Tidningar. Franssons kontrakt löpte ut vid årsskiftet och han tränar i nuläget utan avtal.

– Nu går vi in i den perioden som är den jobbigaste på året för en tränare, säger Norling till NT, och frågas om han får signaler om ett stigande intresse för sina spelare.

– Det är klart… vi har några duktiga spelare som vi tycker känns… jag vet inte. Det snackas lite för mycket, tycker jag.

Norling berättar också för NT att klubben helst vill ha klart med Franssons framtid den 31 januari, när transferfönstret stänger ute i Europa.

Annons
Publicerad 2022-01-21 22:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto