Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Lingard kan säljas - men inte till West Ham eller Tottenham

Sillybloggen

Jesse Lingard uppges vara på väg bort från Manchester United, efter en längre tid utan kontinuerlig speltid. Hans utlåning till West Ham under förra säsongen har lagt grund för uppgifter om att det blir nästa klubbadress. Men det blir det inte, enligt Sky Sports.

De uppger att United är beredd att sälja Lingard redan nu i vinter, efter att det tidigare rapporterats om att ännu ett lån är aktuellt. Om han säljs inom Premier League, ser Newcastle United ut att bli de som får 29-åringens signatur. Detta trots att West Ham och även Tottenham har uppgetts intresserade.

Enligt Sky Sports kommer Manchester United inte sälja engelsmannen till en toppkonkurrent. För tillfället ligger både London-lagen före United i tabellen och att stärka dem mitt under säsong är därför inte på kartan. Newcastle däremot är nästjumbo i ligan och anses därför inte hota storklubbens placering.

ANNONS

Lingard har varit i United sedan sina ungdomsår, och har aldrig lämnat klubben permanent. Han har dock lånats ut flertalet gånger genom åren, till Leicester, Brighton, Birmingham, Derby och nu senast West Ham.

Publicerad 2022-01-21 07:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto