Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Tottenham ute efter trio

Sillybloggen

Tottenham kan vara på väg mot ett aktivt vinterfönster. Enligt RMC Sport har de förlängt med målvakten Hugo Lloris, vars nuvarande kontrakt löper ut i sommar. Fransmannen ska ha skrivit på för ytterligare två år. Dessutom uppges de ha ögonen på åtminstone tre spelare att plocka in utifrån.

The Sun rapporterar att det finns intresse för såväl Diego Carlos som Adama Traore. Vad gäller den förstnämnda konkurrerar de med Newcastle, som ska ha lagt ett bud på runt 370 miljoner kronor. Det ska Tottenham, enligt tidningen, vara beredd att matcha.

Gällande spanjoren Traore har Spurs lagt ett bud på knappt 190 miljoner kronor, som Wolves nobbade. Det ska de nu vara villiga att höja till strax under 250 miljoner. The Sun menar att klubbledningen backar Antonio Conte i att lägga 50 miljoner pund, strax över 620 miljoner kronor, för att värva duon.

Samtidigt menar The Telegraph att klubben även överväger ett bud på Milans Franck Kessie i vinterfönstret.

ANNONS
Publicerad 2022-01-21 09:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto