Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Arsenal sätter press på Vlahovic

Sillybloggen

Arsenal uppges vilja värva Dusan Vlahovic från Fiorentina och är beredd att lägga stora pengar för att få igenom övergången. Intresset har funnits redan sedan innan transferfönstret öppnade och serben ses som en potentiell ersättare till Pierre-Emerick Aubameyang, som hamnat snett med klubben.

Nu närmar sig fönstret sitt slut och ännu är inget klart kring en övergång. Nu uppges Arsenal sätta press på Vlahovic. Enligt La Repubblica kräver de ett svar från 21-åringen senast i mitten på nästa vecka.

Arsenal uppges ha erbjudit drygt 800 miljoner för Serie A-stjärnan. Enligt Fiorentina är det på grund av Vlahovic och hans representanter som övergången ännu inte blivit av.

– Den engelska klubben vill ha Vlahovic, men uppenbarligen har han en annan plan. Vi är redo att förhandla men han och hans agent vill inte prata. Det finns ingen kommunikation. Jag har bett om klarhet och jag har bett hans agent vara tydlig med oss, men det finns ingen kontakt på den fronten, sa Violas sportchef Joe Barone tidigare i veckan.

ANNONS

Publicerad 2022-01-22 12:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto