Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Barcelona vill ha Félix

Sillybloggen

Diego Simeone har flera val på de offensiva positionerna när han tar ut startelvan i Atletico Madrid. I år har han ofta valt spelare som Antoine Griezmann och Luis Suarez, vilket har varit till nackdel för João Félix. Han har fått göra tolv framträdanden i ligan hittills den här säsongen, varav majoriteten varit som inhoppare.

Félix kom till Atletico Madrid på sommaren 2019. Redan innan dess ska Barcelona ha varit intresserat av portugisen – ett intresse som enligt journalisten Ruben Uriah fortfarande kvarstår. Storklubben vill ha Félix.

Samtidigt uppger Marca att 22-åringen inte kommer röra på sig, varken nu eller i sommar. Tidningen menar att det inte spelar någon roll var intresset kommer från, där även Manchester City har uppgetts intresserat.

João Félix kontrakt med Atletico Madrid sträcker sig till sommaren 2026.

ANNONS
Publicerad 2022-01-22 08:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto