Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Gazzettan: Juve närmar sig Vlahovic-värvning - Kulusevski ute ur bilden

Sillybloggen

Dejan Kulusevski, 22, ryktas vara på väg bort från Juventus. Tidigare har landslagssvensken främst kopplats ihop med Premier League-klubbarna Arsenal och Tottenham, men även Fiorentina har nämnts som ett potentiellt alternativ.

Samtidigt är Juventus på jakt efter Fiorentinas forwardsstjärna Dusan Vlahovic, 21. Turinklubben har uppgetts vilja erbjuda Dejan Kulusevski i utbyte för att få ner priset på 21-åringen – men nu rapporterar Gazzetta dello Sport att ett spelarbyte mellan klubbarna är uteslutet.

Fiorentina sägs nämligen vilja ha 70 miljoner euro, drygt 730 miljoner kronor, i pengar för att sälja Vlahovic i januari.

“Att spendera en sådan summa nu innebär att Juventus ger upp sommarvärvningar, men det skulle ge bättre chans att nå fjärdeplatsen, som inte är given. Att inte kvalificera sig till Champions League skulle vara mycket kostsamt”, skriver Gazzetta dello Sport.

ANNONS

Dusan Vlahovic har noterats för 20 mål på 24 matcher i Fiorentina-tröjan den här säsongen.

Publicerad 2022-01-24 08:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto