Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

The Athletic: Lopetegui och Enrique aktuella för Manchester United

Sillybloggen

Ralf Rangnick har tagit över som interimtränare och inom kort kommer Manchester United att påbörja rekryteringen av en permanent huvudtränare som ska ta över laget i sommar. Det är ansedda The Athletic som rapporterar att den engelska storklubben kommer att inleda rekryteringsprocessen de närmaste veckorna.

Enligt sajten överväger Manchester United fyra alternativ. Mauricio Pochettino (Paris Saint-Germain) och Erik ten Hag (Ajax) är två namn som tidigare har nämnts, och duon finns fortsatt med på listan. Nu hävdar The Athletic att även Luis Enrique (Spaniens förbundskapten) och Julen Lopetegui (Sevilla) är aktuella för det permanenta tränaruppdraget.

Luis Enrique har imponerat stort som förbundskapten och förde Spanien till semifinal i sommarens EM-turnering. Även Julen Lopetegui har en bakgrund som förbundskapten men har sedan 2019 framgångsrikt lett Sevilla till topplaceringar i La Liga.

Manchester United besegrade West Ham med 1-0 i lördags och ligger för tillfället på fjärde plats i Premier League, vilket innebär Champions League-spel nästa säsong.

ANNONS
Publicerad 2022-01-24 09:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto