Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Juventus med i jakten på United-mittfältare

Sillybloggen

Det är oroligt i Manchester United inför sista veckan i januarifönstret och nu kan Anthony Martials önskan om att lämna klubben snart bli verklighet. Flera lag förväntas ta kontakt med United de kommande dagarna, däribland Juventus.

Den italienska storklubben lär inom kort komma med ett bud för den 26-åriga fransmannen, enligt uppgifter från The Athletic. Tidigare i veckan bekräftade Juventus att det finns intresse för Martial men att priset då var för högt (150 miljoner kronor). Manchester United begär nu fem miljoner euro, motsvarande cirka 52 miljoner kronor, i låneavgift för Martial.

Sedan tidigare har La Liga-klubben Sevilla varit på jakt efter fransmannen och har ännu inte gett upp, rapporterar reportern Dermot Corrigan. Även Newcastle har funnits med på kartan men också tyckt att lånekostnaden varit för hög.

ANNONS
Publicerad 2022-01-24 10:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto