Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Costa återvänder till Europa

Sillybloggen

Diego Costa har en lång karriär bakom sig i den europeiska fotbollen. Han har framförallt spelat i Spanien, för bland annat Atletico Madrid och Rayo Vallecano, men Costa spelade även i Chelsea under fyra år.

I somras gick flyttade han hem till Brasilien och Atletico Mineiro, på ett korttidsavtal över höstsäsongen. Det har nu löpt ut och Costa uppges återvända till Europa. Enligt transferjournalisten Nicolo Schira har han skrivit på för Salernitana för resten av säsongen. Avtalet innehåller även en klausul om förlängning, förutsatt att laget stannar kvar i Serie A, enligt Schira.

ANNONS
Publicerad 2022-01-25 21:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto