Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Real ligger bäst till med supertalangen Endrick

Sillybloggen

Endrick, eller Endrick Felipe Moreira de Sousa som är hans fullständiga namn är bara 15 år. Han spelar i dag i Palmeiras akademi och har inte debuterat i seniorfotbollen. Ändå har han dragit till sig uppmärksamhet från stora delar av fotbollsvärlden. Flera av de största klubbarna i Europa har uppgetts vara intresserade av att knyta till sig supertalangen.

Listan över beundrare är lång, enligt spanska Marca, som rapporterar om intresse från Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, PSG, Manchester United, Manchester City, Liverpool och Chelsea. Ett par av dem ska redan ha varit kontakt med antingen klubben Palmeiras eller Endricks familj.

Den spanska tidningen menar att det för tillfället är Real Madrid som ligger bäst till för att knyta till sig den unge brasilianska talangen, inte minst på grund av bra kontakt med agentfirman som representerar talangen. Endrick ska tidigare ha fått en signerad tröja skickad till sig från Vinicius Junior.

Journalisten Marco Benito rapporterar samtidigt att Real rent av är nära en överenskommelse om Endrick. Han uppger att de kommer köpa loss honom när han har fyllt 16 år, för att han sedan som 18-åring ska ansluta till storklubben.

ANNONS

Publicerad 2022-01-25 20:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto