Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Gazzettan: Övergången klar - Gosens lämnar Atalanta för Inter

Sillybloggen

Atalanta värvade vänsterspringaren Robin Gosens för en miljon euro, drygt tio miljoner kronor, sommaren 2017. Nu säljs tysken vidare för en betydligt större summa än så, rapporterar italienska medier.

Enligt Gazzetta dello Sport har Inter nu slutfört värvningen av Gosens, 27, och den tyske landslagsmannen gör sin läkarundersökning under torsdagen. Det rör sig om ett lån med en köpobligation på 25-27 miljoner euro (260-280 miljoner kronor) inklusive bonusar och lånet sträcker sig över 18 månader.

Football-Italia skriver vidare att Gosens nobbat ett anbud från Newcastle för att gå till Inter. Detta trots att Newcastle erbjudit 3,5 miljoner euro i årslön och Inter “bara” erbjudit 3 miljoner euro.

Gosens har varit borta med en lårskada sedan 25 september och bara noterats för åtta framträdanden under säsongen. Wingbacken har gjort 29 mål och 21 assist på 157 matcher för Atalanta och spelade EM för Tyskland i somras.

ANNONS
Publicerad 2022-01-26 11:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto