Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

"Håll ögonen öppna fönstret sista dagar"

Sillybloggen

Dejan Kulusevski har ryktats bort från Juventus, då han inte har tränare Max Allegris förtroende. Situationen förändrades något när lagkamraten Federico Chiesa åkte på en korsbandsskada, men svensken har fortsatt få snålt med speltid trots stjärnans frånvaro.

Journalisten Romeo Agresti, som följer Juventus nära, menar att det fortsatt finns anledning att hålla ögonen öppna kring Kulusevski. Han menar att det finns chans för en utlåning som blir klar under de sista dagarna på transferfönstret.

Football Italia rapporterar samtidigt att det är först under onsdagen som Juventus öppnat för att låna ut svensken, då de tidigare bara har övervägt försäljning. De refererar till Gazetto dello Sport om intresse från Everton, men det ska inte locka Kulusevski. Framför allt då laget i dagsläget inte har en tränare, vilket gör att det är svårt att veta vad för projekt han blir en del av.

ANNONS
Publicerad 2022-01-26 19:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto