Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Newcastle lägger bud - lockar med fyrdubblad lön

Sillybloggen

Newcastle och deras saudiarabiska ägare är på jakt efter fler nyförvärv innan transferfönstret bommar igen vid månadsskiftet. Hittills har klubben plockat in ytterbacken Kieran Trippier och forwarden Chris Wood, men nu är det en mittfältare som står i fokus.

Franska tidningen L’Equipe uppger att Newcastle lagt ett bud på 40 miljoner euro, cirka 420 miljoner kronor, på Lyon-mittfältaren Bruno Guimarães, 24. Enligt RMC Sport ligger budet på 36 miljoner euro, cirka 380 miljoner kronor. Båda källorna skriver att den den 24-årige brasilianske mittfältaren skulle fyrdubbla sin lön vid en flytt.

Enligt L’Equipe är även Arsenal och Juventus intresserade av den 24-årige brassen, men ingen av de klubbarna har lagt något bud hittills. Guimarães anslöt till Lyon i januari 2020 och har varit given på lagets defensiva mittfält den här säsongen.

ANNONS
Publicerad 2022-01-26 07:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto