Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Brittiska medier: Traoré närmar sig Barça - nobbar Spurs

Sillybloggen

Kraftpaketet Adama Traoré har ryktats bort från Wolverhampton under januarifönstret och kopplades tidigare ihop med en flytt till Premier League-konkurrenten Tottenham.

Nu har den 26-årige yttern dock valt att nobba Spurs, enligt den tillförlitlige journalisten David Ornstein på The Athletic. Detta eftersom Traoré inte är särskilt sugen på att spela wingback, vilket han mestadels hade fått göra i Londonklubben.

I stället har Barcelona satt sig i förarsätet, rapporterar flera brittiska medier under torsdagen. Katalanerna vill låna Traoré med en köpoption på omkring 35 miljoner euro, 365 miljoner kronor, enligt The Athletic. Samma summa nämner brittiska Sky Sports. Även The Guardian, med transfergurun Fabrizio Romano, skriver att Barcelona är i samtal med Wolves.

ANNONS

Traoré, spansk landslagsman, är känd för sin styrka och snabbhet men är knappast en målskytt av rang. Den här säsongen har yttern gjort ett mål på 23 matcher, varav elva starter. 26-åringen kom till FC Barcelona redan som åttaåring och lämnade 19 år gammal för Aston Villa.

Publicerad 2022-01-27 13:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto