Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: 420-miljonerskravet för Kulusevski som Juve och Spurs förhandlar om

Sillybloggen

Enligt flera brittiska medier jobbar Tottenham på att värva Dejan Kulusevski, 21, från Juventus innan januarifönstret stänger på måndag. Nu rapporterar The Guardian-journalisten och transferexperten Fabrizio Romano om detaljerna i övergången som klubbarna förhandlar om.

Romano hävdar att Tottenham vill låna Kulusevski resten av säsongen med en frivillig köpoption inskriven i avtalet, en option som dock kan bli obligatorisk under vissa omständigheter under lånets gång. Själva köpesumman Spurs erbjuder uppges ligga på runt 30 miljoner euro, motsvarade cirka 315 miljoner kronor.

Det är dock ett upplägg som Juventus inte har accepterat än. Turinklubben kräver nämligen, enligt Romano, en obligatorisk köpoption i avtalet på omkring 40 miljoner euro (420 miljoner kronor). Ingen överenskommelse ska vara nådd i dagsläget men förhandlingar mellan klubbar pågår fortfarande.

ANNONS

Kulusevski har kontrakt med Juventus till sommaren 2025. Den här säsongen är landslagssvensken noterad för två mål och tre assist på 27 framträdanden i Juve-tröjan. 

Publicerad 2022-01-28 23:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto