Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Marca: PL-trio överväger Dembélé - redan i januari

Sillybloggen

Barcelonas budskap har varit tydligt till Ousmane Dembélé: Förläng kontraktet – eller lämna klubben redan i januari. Hittills har parterna inte kommit överens om ett förnyat avtal och i går, fredag, rapporterade radiostationen Cadena SER att den 24-årige yttern nu är öppen för en flytt.

Detta samtidigt som Barcelona, som på lördagen lånade in yttern Adama Traoré från Wolverhampton, är angeläget om att få till en försäljning innan transferfönstret stänger på måndag kväll. Men till vilken klubb? Enligt spanska Marca finns det tre Premier League-klubbar som nu överväger att värva Dembélé.

Klubbarna det handlar om är Manchester United, Chelsea och Newcastle enligt tidningen. Huruvida en övergång är möjlig, med bara två dagar kvar till fönstret stänger, framgår inte av uppgifterna.

Dembélés nuvarande avtal med Barça löper ut i sommar. Fransmannen kan därför skriva på för en ny klubb redan nu för att sedan lämna som bosman.

Annons
Publicerad 2022-01-29 20:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto