Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Barça slutförhandlar med Arsenal om Aubameyang

Sillybloggen

Pierre-Emerick Aubameyang, 32, kan vara på väg bort från Arsenal.

På söndagen rapporterar nämligen brittiska Sky Sports att Barcelona nu slutförhandlar med Arsenal om en värvning av Aubameyang. Det hela ska röra sig om ett lån för resten av säsongen utan köpoption.

Sky Sports skriver vidare att klubbarna dock inte har kommit överens om något avtal än, men det finns en “ökad tro” att man kommer ro affären i hamn innan transferfönstret stänger på måndag kväll.

Under lördagskvällen rapporterade spanska Sport att Barcelona endast har råd att låna Aubameyang om Ousmane Dembélé, som har utgående kontrakt, lämnar den katalanska storklubben i januari. Det återstår alltså att se ifall Barça kan få igenom affären även om fransmannen skulle bli kvar.

Annons

Aubameyang uppges vara öppen för en flytt efter att ha hamnat på kant med Mikel Arteta. 32-åringen har inte spelat match med Arsenal sedan i början av december på grund av “disciplinära skäl” och nyligen blev han av med lagkaptensbindeln.

Publicerad 2022-01-30 16:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto