Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Newcastles storsatsning fortsätter - värvar från konkurrent

Sillybloggen

Det var i höstas som saudiarabiska investeringsfonden Public Investment Fond (PIF), som överses av landets kronprins Mohammed bin Salman, tog över som ny ägare i Newcastle. Övertagandet blev starten på den storsatsningen som nu har inletts i januarifönstret.

Hittills har klubben värvat högerbacken Kieran Trippier från Atlético Madrid, mittfältaren Bruno Guimarães från Lyon och forwarden Chris Wood från Burnley – men det stannar inte där.

Nu rapporterar nämligen transferexperten Fabrizio Romano att Newcastle förbereder det sista pappersarbetet för att färdigställa värvningen av Dan Burn, 29, från seriekonkurrenten Brighton. Klubbarna uppges redan vara överens om en övergångssumma på 15 miljoner euro, omkring 158 miljoner kronor för mittbacken.

Romano hävdar vidare att spelaren har accepterat Newcastles kontraktserbjudande och att endast formaliteter återstår innan övergången blir helt klar.

Annons

Dan Burn har spelat 85 matcher i Brighton-tröjan sedan han anslöt till klubben från Wigan sommaren 2018.

Publicerad 2022-01-30 19:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto