Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

PSG uppges beredd att göra Mbappé bäst betald i världen

Sillybloggen

Kylian Mbappés kontrakt med Paris Saint-Germain går ut i sommar och han har hittills nekat alla förslag som klubben gett honom på ett förlängt kontrakt. Spelaren har varit öppen med att han vill spela för Real Madrid och den spanska klubben har varit öppna med sitt intresse.

Men enligt Mbappé själv finns det ännu ingen överenskommelse på plats om ett kontrakt till nästa säsong, trots att han sedan årsskiftet varit fri att förhandla med andra klubbar.

The Independent rapporterar samtidigt att PSG inte har gett upp på att få behålla sin stjärna. De har gett honom ett nytt kontraktsförslag, som Mbappé uppges överväga. Det skulle göra honom till den bäst betalda fotbollsspelaren i hela världen. Lönen uppges ligga på en bra bit över 500 000 pund, motsvarande 6,5 miljoner kronor i veckan. Tidningen specificerar inte mer än att det är rör sig om närmare en miljon, nästan 13 miljoner kronor i grundlön per vecka.

Annons

Även Real Madrid har tidigare uppgetts vara beredd att göra Mbappé till den bäst betalda spelaren i världen, enligt tyska Bild.

Publicerad 2022-02-17 16:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto