Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Norska medier: Markovic detaljer från IFK Norrköping

Sillybloggen

IFK Norrköping förhandlar om en försäljning av den allsvenska skyttekungen Samuel Adegbenro. Tränare Rikard Norling bekräftar samtal med en kinesisk klubb för Aftonbladet.

– Jag tror att det är nära men ändå ganska långt ifrån. Man är nog förhållandevis överens om ramarna men sedan är detaljerna ganska viktiga, hur det stipuleras och när det ska betalas och så vidare. Sådant blir extra viktigt när man inte har gjort så mycket affärer med klubben ifråga, säger han till tidningen, enligt Norrköpings Tidningar.

Klubben uppges parallellt vara på jakt efter ett annat offensivt tillskott. Enligt Netteavisen-journalisten Stian André de Wahl har IFK lagt ett bud på yttermittfältaren Eman Markovic, som har accepterats av hans norska klubb, Start.

Norling har tidigare kommenterat Markovic som följer:

ANNONS

– Ja… Vad hade Rolf Zetterlund sagt: “Ingen rök utan djungel”, eller något sånt. Vi får se. Det är egentligen ingenting som jag kan kommentera vidare så, annat än citatet du fick, sa han till Norrköpings Tidningar i förra veckan.

Eman Markovic gjorde under förra säsongen 16 mål och sju assist i norska andradivisionen.

Publicerad 2022-02-21 13:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto