Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan och Inter jagar David - men prislappen skrämmer

Sillybloggen

I en intervju med Téléfoot berättade Jonathan David nyligen att han drömmer om att spela i Premier League.

– Det viktigaste för mig är att avsluta säsongen så bra som möjligt. Sedan får vi se vad som händer efter det. Premier League lockar alla. Det är den mest konkurrenskraftiga ligan i världen, en riktigt bra liga, sa Lille-forwarden då.

Senaste tiden har David kopplats ihop med klubbar som Newcastle, Arsenal och Liverpool – men intresset sträcker sig även utanför England. Nu rapporterar nämligen Calciomercato att både Milan och Inter har gett sig in i jakten på 22-åringen.

Enligt uppgifter ska Lille ha satt en prislapp på omkring 60 miljoner euro, motsvarande cirka 640 miljoner kronor, vilket ska vara en summa som kan skrämma bort Milanoklubbarna. Sajten rapporterar därför att PL-klubbarna som nämnts i jakten ligger bäst till.

Annons

Jonathan David har kontrakt med Lille till sommar 2025. Hittills har forwarden noterats för 29 mål samt fem assist på 82 matcher för Ligue 1-klubben.

Publicerad 2022-02-24 12:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto