Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Isak föredrar att stanna i Spanien

Sillybloggen

Arsenal vill värva Alexander Isak. De ska ha försökt under vinterns fönster, men utköpsklausulen i Real Sociedad, som sägs ligga på 950 miljoner kronor, var ett för högt pris att betala, vilket gjorde att det inte blev någon affär.

Den engelska klubben ska dock inte ha gett upp, utan kommer enligt spanska Sport försöka på nytt i sommar, då Mikel Arteta sägs älska Isak. Svenskens måltorka under den pågående säsongen uppges också göra att Real Sociedad är beredd att sänka prislappen, enligt tidningen.

Men Isak själv ska se Arsenal som ett andrahandsval. Sport menar att han helst vill till Barcelona. Den spanska storklubben har tidigare uppgetts vara intresserad av 22-åringen, förutsatt att de inte lyckas värva Erling Haaland i sommar.

Alexander Isak kom till Real Sociedad sommaren 2019, från Borussia Dortmund. Han har sedan dess gjort 41 mål på 118 matcher.

ANNONS
Publicerad 2022-02-27 17:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto