Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgift: Utländsk klubb jagar van den Hurk - väntas ta beslut om framtiden inom kort

Sillybloggen

Anthony van den Hurk, 29, har lett Helsingborgs offensiv med bravur sedan han skrev på för klubben 2020. Säsongen 2020 noterades han för elva mål och fem assist på 27 framträdanden i allsvenskan, och i superettan 2021 gjorde han 17 mål på 25 framträdanden.

Nu kan han dock vara förlorad för Skåneklubben. Efter att hans agent tidigare bekräftat intresse från AIK ser det inte ut att bli någon övergång till Stockholmsklubben, som enligt uppgift har gjort klart med John Guidetti. Istället kan van den Hurk nu istället bli lagkamrat med David Moberg Karlsson i Urawa Red Diamonds, Japan.

FotbollDirekt skriver under tisdagen att klubbarna haft kontakt om spelaren, som väntas ta ett beslut om sin framtid inom kort. I fall han ska stanna i allsvenskan med Helsingborg eller om han ska flytta österut innan Japans transferfönster stänger den 31 mars.

Van den Hurks kontrakt med Helsingborg löper ut efter säsongen.

Annons
Publicerad 2022-03-01 14:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto