Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Milan och Juventus gör upp om Ligue 1-stjärnan

Sillybloggen

Renato Sanches slog i genom stort när han utsågs till turneringens unga spelare i EM 2016, där han var en stor bidragande faktor bakom att Portugal kröntes till segrare.

Efter turneringen lämnade han Benfica för Bayern München, där han aldrig riktigt slog i genom, och efter några tre år gick karriären vidare till Ligue 1-klubben Lille. Där har det blivit toksuccé.

Sanches var en nyckelspelare när Lille vann Ligue 1, samt den franska supercupen, förra säsongen. Det fick flera storklubbar att få upp ögonen för portugisen – igen – och Milan har under en tid uppgetts vara överens med Sanches och Lille för en övergång i sommar. Men nu har de fått konkurrens.

Enligt Goal Italia-journalisten Romeo Agresti har Juventus gett sig in i jakten. Max Allegri sägs vara en beundrare av den tidigare Golden Boy-vinnaren och vill att han ska vara del av Juventus trupp nästa säsong. Således har han gett “grönt ljus” för Juventus ledning att börja förhandla med Lille om spelaren, då ingenting varit påskrivet med Milan.

ANNONS

Renato Sanches har kontrakt med Lille till och med 2023.

Publicerad 2022-03-11 07:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto